Yksilöllistä tyyliä Lapin luonnosta

SagaMaaret tarjoaa yksilöllisiä koruja ja sisustustuotteita, joiden inspiraationa toimii Lapin luonto.


Designer Saga Partanen


Olen Saga Lapista. Intohimoni poronsarviin tulee perheestäni. Nautimme kun saamme perheeni kanssa luoda yhdessä jotain ihanaa. Ensimmäinen tuotteemme oli sarvikranssi, jonka nimesimme Saamenkielen mukaan Niehku, joka tarkoittaa haavetta. Siitä meidän haaveet sitten alkoikin tuotteiden luomiseen. Perustin kauan olleesta harrastuksesta ja intohimostamme yrityksen vuonna 2017


Nautin kun saan itse suunnitella ja luoda jotain uutta. Haluan tuoda modernilla otteella poronsarvituotteet tähän päivään. Luonnon materiaalit kiehtovat minua ja tekevät tuotteistani uniikkeja ja kauniita. Kaikilla on nyt mahdollisuus saada Lapin luonnosta pala kauneutta itsellee.


SagaMaaret Ky -Yksilöllistä tyyliä Lapin luonnosta


Yritykseni SagaMaaret Ky valmistaa design koruja ja sisustustuotteita. Suunnittelen ja tuotan käsin tuotteeni Torniossa. Kaikki tuotteeni ovat uniikkeja ja valmistettu kauniista luonnon muokkaamista meteriaaleista.


Materiaaleista


Päämateriaalina käytän luonnosta tulevaa poronsarvea. Poronsarvet tulevat Kemijärveläiseltä poromieheltä. Porot uusivat sarvensa joka vuosi, joten poroja ei mitenkään satuteta tuotteiden takia.


Käytän myös muita ihania luonnon materiaaleja kuten pehmeää ketunkarvaa, sekä nahkaa joka on ihana materiaali käytössä.


Ideointi


Lapin luonto on iso osa mistä saan inspiraatiota. Osa taijanomaisista tuntureista, osa kimmeltävistä järvistä ja osa revontulisesta taivaasta. Iso osa minussa myös rakastaa muotia ja tyylikkyyttä joka näkyy tuotteissanikin. Näitä kahta eri asiaa sopivasti yhdistelemällä saan uudenlaisia poronsarvituotteita luotua.


Tyyliä Lapin luonnosta valmistaa SagaMaaret!